12/07/2012

Adverteren


Wij zijn niet echt fan van verkooppraatjes dus gaan we het u (maar ook onszelf) niet te lastig maken.  Frog Bros. richt zich op de fantastische filmgenres en biedt adverteerders binnen dit spectrum graag de kans van zich te laten horen via onze besprekingen, prijsvragen, columns en andersoortige artikelen!


Naast uiteraard een bespreking of prijsactie, besteden wij ook graag aandacht aan uw film of gerelateerd product op andere manieren. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden (alle prijzen zijn excl. BTW.):

 
Advertentie  
Klein homepage  (per week) € 20,-
Klein site-breed  (per week) € 40,-
Groot homepage (per week) € 30,-
Groot site-breed  (per week) € 60,-

De advertentie kunt u aanleveren of wordt door ons naar wens gemaakt.
 
Advertorial (per week) € 40,-

De advertorial verschijnt op onze homepage als sticky bericht.
   
Themacolumn (per week)
€ 40,-

In een themacolumn besteden we aandacht aan uw film(s) of product(en) met een informatieve en vooral luchtige invalshoek. Wij hebben hiervoor diverse columnformats. De column blijft beschikbaar in ons archief en blijft gedurende het aantal afgesproken weken sticky op de homepage zichtbaar.
   
Thema (per week)  
Homepage € 60,-
Site-breed € 150,-

Bij een thema wordt de homepage/site voorzien van toepasselijke achtergrond incl. themabanner die linkt naar een gewenste interne of externe pagina.
Voorbeeld: Thema omtrent The Shining

Wilt u langere tijd adverteren (bijv. in het geval van een serie advertorials), gebruik maken van combinaties of meerdere acties inplannen, dan maken wij graag een gepaste offerte voor u. Daarnaast staan wij altijd open voor overige advertentie-uitingen. Neem dus gerust contact met ons op om een en ander te bespreken!

frogbrosbelgium@telenet.be