The Miracle of Life (2013)
Afgelopen zomer kreeg ik tijdens mijn vakantie een leuke email. 
Hellraiser (1987)
Frank Cotton is een man op zoek naar het ultieme genot.
The Texas Chain Saw Massacre (1974)
Sally en haar invalide broer Franklin willen de vakantie doorbrengen in het verlaten huisje van hun grootouders. 
Candyman (1992)
Laatstejaarsstudente Helen Lyle maakt samen met haar vriendin Bernadette een thesis over stadslegendes. 
A Nightmare on Elm Street (1984)
Vier tieners hebben allen afschuwelijke nachtmerries waarin dezelfde figuur centraal staat. Babycall (2011)

Babycall (2011)

Met Babycall krijgen we een Noorse horror / thriller gepresenteerd van regisseur Pål Sletaune.

 

Bad Meat (2011)

Bad Meat (2011)

Een bier- en tietenfilm!
 

Basket Case 2 (1990)

Basket Case 2 (1990)

Nadat ze de val uit het raam van hun hotel overleven, worden de Bradley Twins naar het ziekenhuis gevoerd.

 

Basket Case 3 (1992)

Basket Case 3 (1992)

Nadat Duane te weten is gekomen dat ook Susan een freak is en zijn broer de ware liefde gevonden heeft bij Eve, slaan bij hem de stoppen volledig door.

 

Battle Girls versus Yakuza (2010)

Battle Girls versus Yakuza (2010)

Asami en Junko zaten ooit in dezelfde meisjesbende en maakten het samen in Tokyo nogal bont. Aan dat 'geluk' komt een einde wanneer de groeiende jaloezie van Junko haar hoogtepunt kent en ze toenadering zoekt bij de machtige Yakuza Shoryu-klan.

 

Battle Girls versus Yakuza 2: Duel in Hell (2010)

Battle Girls versus Yakuza 2: Duel in Hell (2010)

Zal Duel in Hell de neerwaartse spiraal in het genre beëindigen?

 

Before Dawn (2012)

Before Dawn (2012)

Al staan Alex en Meg op het punt te scheiden, toch wil Alex een laatste poging ondernemen om hun relatie te redden.

 

Before Dawn - English Review (2012)

Before Dawn - English Review (2012)

Even though Meg and Alex are at the break of calling their marriage quits, Alex wants to make a final attempt to save their relationship.

 

Bellflower (2011)

Bellflower (2011)

Woodrow en Aiden zijn 2 vrienden die het overgrote deel van hun tijd besteden aan het bouwen van vlammenwerpers en soortgelijke zaken. De twee hopen niets liever dan dat er een regelrechte Apocalyps plaatsvindt.

 

Berberian Sound Studio (2012)

Berberian Sound Studio (2012)

In 1976 is de Berberian Sound Studio één van de goedkoopste en ongure post-productie studio’s van Italië.

 

Berserk: The Golden Age Arc 2 The Battle for Doldrey (2012)

Berserk: The Golden Age Arc 2 The Battle for Doldrey (2012)

Berserk 2 zal vooral nieuwkomers bekoren. Zij zullen genieten van alle pracht en praal, terwijl fans van de serie en manga zich ergeren aan té grote veranderingen in plot en personages.

 

Big Ass Spider (2013)

Big Ass Spider (2013)

Eerder dit jaar kregen we al achtpotigen op ons bord voorgeschoteld in Spiders, een film die uiteindelijk niet zo memorabel bleek. Zorgt de visie van regisseur Mike Mendez over de creepy crawlers voor meer entertainment?
 

Bikini Girls on Ice (2009)

Bikini Girls on Ice (2009)

Een bus vol bikini dragende meisjes, op weg naar een car-wash event voor het goede doel, krijgt nabij een verlaten tankstation panne. De reparatie van de bus zou ongeveer een halve dag in beslag nemen, waardoor ze besluiten ze de car-wash alvast daar te starten. Niets vermoedend beginnen ze aan het zeepfestijn, tot greasemonkey Moe ten tonele verschijnt om iedereen een voor een de keel over te snijden...

 

Bitter Feast (2010)

Bitter Feast (2010)

We maken kennis met Peter Grey, een kok met een ongelofelijke passie voor het vak. Dat hij over de nodige portie achtergrondkennis beschikt kunnen we merken in het eigen Tv-programma dat hij heeft. Maar wat een luchtig kookprogramma moet zijn, ontaard bijna altijd in een zedenles. Peter kan het niet laten om een tirades op te voeren rond biologische producten en de gemakkelijke toegang hiertoe. Dit creëert een zekere wrevel bij zijn eigen assistente en meer dan eens drijft zij de spot met hem. Peter kan hier niet mee lachen en na één van zijn uitzendingen gaat hij zijn beklag gaan doen bij het management. Daar krijgt hij te horen dat dit het laatste seizoen wordt met hem. Opgefokt verlaat Peter de set en gaat op weg naar het restaurant waar hij achter het fornuis staat.

 

Black Devil Doll (2007)

Black Devil Doll (2007)

Een Afrikaanse man maakt deel uit van de groepering ‘Black Power’ (een beetje de tegenhanger van de Ku Kux Klan). Op zijn kerfstok staan 15 verkrachtingen van blanke sletjes. En daar houdt het niet op, hij is pas helemaal tevreden wanneer zijn slachtoffers in mootjes zijn verdeeld. De spreekwoordelijk geplaveide weg naar de hel is voor hem gegarandeerd. Op het tijdstip van zijn overlijden zorgt een speling van het lot, met de hulp van zwarte magie en een ouijabord, er voor dat hij terug komt in een blanke houten pop. Dit is echter niet het eindstation van de transformatie, hij verandert plots in een muthafuckin’ black devil doll die white pussy wil eten.