The Miracle of Life (2013)
Afgelopen zomer kreeg ik tijdens mijn vakantie een leuke email. 
Hellraiser (1987)
Frank Cotton is een man op zoek naar het ultieme genot.
The Texas Chain Saw Massacre (1974)
Sally en haar invalide broer Franklin willen de vakantie doorbrengen in het verlaten huisje van hun grootouders. 
Candyman (1992)
Laatstejaarsstudente Helen Lyle maakt samen met haar vriendin Bernadette een thesis over stadslegendes. 
A Nightmare on Elm Street (1984)
Vier tieners hebben allen afschuwelijke nachtmerries waarin dezelfde figuur centraal staat. F (2010)

F (2010)

Laten we maar meteen met de deur, of in dit geval het verhaal, in huis vallen. Robert Anderson heeft niet de gelukkigste tijd van zijn leven. De man was sinds lange tijd een gerespecteerde, maar ook wel strenge leraar die zijn klassen strak in het gareel hield. Maar het wordt moeilijker en moeilijker om de controle over de klassen te behouden. De voortvarendheid van zijn leerlingen laat op een bepaald moment zijn stoppen doorslaan waardoor hij één van zijn studenten in het aangezicht slaat.

 

Fanboys (2008)

Fanboys (2008)

Halloweenavond 1998. Twee vroegere boezemvrienden komen plots terug oog in oog met elkaar. Er is intussen al drie jaar voorbijgevlogen sinds hun laatste gesprek. De verschillen tussen hen werden te groot en dreef hen uit elkaar.

 

Farmhouse (2008)

Farmhouse (2008)

De tweede film van regisseur George Bessudo en diens buddy in crime, Daniel P. Coughlin, die opnieuw het verhaal voorzag. De eerste samenwerking was Dead Lake(2007) die onder het label “8 films to die for” uit kwam.

 

Fase 7 (2011)

Fase 7 (2011)

Elk koppel weet waarover ik spreek als ik zeg dat samen gaan winkelen soms voor spanningen kan zorgen. Zo ook bij Coco en de zwangere Pipi. Ze gaan niets vermoedend winkelen en hebben daarbij de gekende discussies. Als ze terug huiswaarts keren valt hen pas op dat veel mensen aan het winkelen en zelfs aan het hamsteren geslagen zijn. Maar ze blijven vooral bezig met op elkaars zenuwen te werken en trekken zich van de rest van de wereld niet veel aan.

 

Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works (2010)

Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works (2010)

Fate/stay Night: Unlimited Blade Works is een adaptatie van een 24-delige animeserie getiteld Fate/stay Night, dat op haar beurt een adaptatie is van de zeer populaire Japanse ‘visual novel’ met dezelfde titel. 

 

Father's Day (2011)

Father's Day (2011)

Troma is back!
 

Fear Itself: Season 1

Fear Itself: Season 1 

Ferozz: The Wild Red Riding Hood (2010)

Ferozz: The Wild Red Riding Hood (2010)

Toon deze Cubaanse mix van absurditeit, camp, sex en horror op de Syfy Channel, noem het een Syfy Original en iedereen vind het onbekijkbare rommel. Toon hem op een festival van genrefilms en het wordt plots kunst. Dat is toch het idee dat ik kreeg toen ik er wat besprekingen van enkele andere genresites op nasloeg.

 

Five Across the Eyes (2006)

Five Across the Eyes (2006)

Ik ben juist getuige geweest van een fantastische film. Althans, dat had het kunnen zijn als de prent niet door amateurs met bitter weinig talent was verknoeid. Het concept is briljant niettegenstaande het niet zo nieuw is. 

 

Flesh Gordon (1974)

Flesh Gordon (1974)

De wereld is in groot gevaar! 
 

Frankenhooker (1990)

Frankenhooker (1990)

De jongste generatie kent slechte lowbudget films en ersatz grindhouse a la Tarantino en Rodriguez, maar ik betwijfel of meer dan 10% van de jonge filmfreaks hun Dorito’s al gedegusteerd hebben tijdens een sessie echte trash.

 

Frankenstein's Army (2013)

Frankenstein's Army (2013)

Enkele jaren geleden verscheen op onze vorige website japanimation.be een spotlight omtrent de sympathieke Rotterdammer Richard Raaphorst.

 

Franklyn (2008)

Franklyn (2008)

Huurmoordenaar Preest(Ryan Phillipe) is de enige atheïst in een wereld verslaafd aan godsdienst. Hij wordt constant achtervolgd, want leven zonder geloof is als een uitnodiging om te worden uitgeschakeld.

 

Friday the 13th (1980)

Friday the 13th (1980)

Het is een vreemde, maar alom bekende folklore dat al het onheil in de wereld op één dag kan gebeuren. Die dag staat beter bekend als vrijdag de dertiende.

 

Friday the 13th (2009)

Friday the 13th (2009)

Dertig jaar geleden kwamen Sean S. Cunnigham en Victor Miller met de klassieker Friday the 13th.