The Miracle of Life (2013)
Afgelopen zomer kreeg ik tijdens mijn vakantie een leuke email. 
Hellraiser (1987)
Frank Cotton is een man op zoek naar het ultieme genot.
The Texas Chain Saw Massacre (1974)
Sally en haar invalide broer Franklin willen de vakantie doorbrengen in het verlaten huisje van hun grootouders. 
Candyman (1992)
Laatstejaarsstudente Helen Lyle maakt samen met haar vriendin Bernadette een thesis over stadslegendes. 
A Nightmare on Elm Street (1984)
Vier tieners hebben allen afschuwelijke nachtmerries waarin dezelfde figuur centraal staat. Ghost in the Shell 2: Innocence (2004)

Ghost in the Shell 2: Innocence (2004)

Het bijna twintig jaar oude Ghost in the Shell staat op visueel en narratief vlak nog altijd zijn mannetje tegenover hedendaagse anime films. Het vervolg, Ghost in the Shell 2: Innocence, is misschien nóg beter en heeft zijn thuis gevonden op Blu-ray: in glorieus HD is het nog meer genieten van één van de beste anime films aller tijden.

 

Give 'em Hell, Malone (2009)

Give 'em Hell, Malone (2009)

Comic book film noir.

 

Gothic & Lolita Psycho (2010)

Gothic & Lolita Psycho (2010)

De jonge Yuki leeft samen met haar ouders een zorgeloos leven tot een bende bestaande uit vijf moordenaars hun woning binnenvalt, haar moeder om het leven brengt en haar vader kreupel achterlaat. 

 

Grave Encounters (2011)

Grave Encounters (2011)

Luke Preston is de presentator van de reality-show Grave Encounters. Samen met nog 3 andere crewleden gaat men gans het land door op zoek naar paranormale activiteiten. 

 

Grotesque (2009)

Grotesque (2009)

Alhoewel de BBFC (British Board of Film Classification) de laatste jaren is versoepeld, durft ze af en toe nog wel eens de schaar boven te halen. Maar het was al een paar jaar geleden dat er over het kanaal nog eens echt een film werd geband. En wanneer een film als deze Grotesque zulke aandacht krijgt, weet je dat dit reclame is dat je niet kunt kopen, en dat elke liefhebber van het meer plastische werk deze op zijn bord wil hebben.

 

The Ghostmaker aka Box of Shadows (2011)

The Ghostmaker aka Box of Shadows (2011)

Student Kyle klust wat bij als opruimer om zijn studies te bekostigen. 

 

The Good, The Bad & The Weird (2008)

The Good, The Bad & The Weird (2008)

Mantsjoerije anno 1930. Een treinkaping is de start van een halsoverkop avontuur waarin drie vogelvrijen op jacht gaan naar een schat. Niet alleen werken ze mekaar tegen, ook het Japans leger en een bende pissed-off Mongolen doen hun duit in het zakje…

 

The Guard Post (2008)

The Guard Post (2008)

Er doet zich een ware slachtpartij voor in een Noord-Koreaanse bunker. Een soldaat heeft heel zijn regiment op gruwelijke wijze vermoord. Majoor Noh krijgt 1 nacht om de ware toedracht uit te pluizen, want ’s morgens komt er een nieuwe ploeg om het zaakje op te ruimen en in de doofpot te stoppen. Wat heeft deze man bezield om zijn 20 makkers af te slachten? Er wacht Noh een gruwelijk antwoord…

 

The Guillotines (2012)

The Guillotines (2012)

Keizer Yong Zheng regeert met ijzeren hand. Al wie zich tot vijand van hem maakt wordt het zwijgen opgelegd door The Guillotines.