The Miracle of Life (2013)
Afgelopen zomer kreeg ik tijdens mijn vakantie een leuke email. 
Hellraiser (1987)
Frank Cotton is een man op zoek naar het ultieme genot.
The Texas Chain Saw Massacre (1974)
Sally en haar invalide broer Franklin willen de vakantie doorbrengen in het verlaten huisje van hun grootouders. 
Candyman (1992)
Laatstejaarsstudente Helen Lyle maakt samen met haar vriendin Bernadette een thesis over stadslegendes. 
A Nightmare on Elm Street (1984)
Vier tieners hebben allen afschuwelijke nachtmerries waarin dezelfde figuur centraal staat. The Whisperer in Darkness (2011)

The Whisperer in Darkness (2011)

De H.P. Lovecraft Historical Society is een vereniging van fans die aan role-playing doen, luisterspellen organiseren en films maken, uiteraard het materiaal van de schrijver als inspiratiebron gebruikend. TWID is de Lovecraft Society's 2de film.

 

The Woman (2011)

The Woman (2011)

Op jacht gaan, op zoek naar loslopend wild, is voor Chris Cleek een perfecte uitlaatklep. Tijdens één van zijn jachtpartijen loopt niet het gewoonlijke hert in zijn vizier, maar laat hij zijn oog vallen op een verwilderde vrouw die zich in de rivier lijkt te wassen.

 

The Woman in Black (2012)

The Woman in Black (2012)

Hammer Film Productions is on a roll!
 

 

The World's End (2013)

The World's End (2013)

Gary King is een veertiger die in zijn tienerjaren is blijven hangen en een drankprobleem heeft. 

 

Wake Wood (2011)

Wake Wood (2011)

In 2008 kwam Hammer al eens om de hoek loeren met Beyond The Rave, een 20-delige webserie over vampiers in de Engelse underground party scène. Deze is al enige tijd beschikbaar op dvd, ook in speciale editie, enkel te bestellen bij Hammer zelf. 

 

Wicked City (1987)

Wicked City (1987)

Reeds 1000 jaar is er een verdrag tussen de Aarde en de Duistere Wereld, een parallelle dimensie vergelijkbaar met de onze, maar bewoond door wezens met onvoorstelbare krachten. 

 

Wolf Children (2012)

Wolf Children (2012)

Wolf Children stelt bijzonder actuele vragen in een wat ouderwetse verpakking. Niet alleen de personages staan voor grote beslissingen, ook de potentiële kijker moet zichzelf een belangrijke vraag stellen: ben ik een Rambo of een Bambi?

 

Wolf Creek 2 (2013)

Wolf Creek 2 (2013)

Negen jaar geleden maakten we kennis met Wolf Creek waarin het Australische landschap, the outback, het speelterrein van een sadistische moordenaar werd. 

 

Wolfhound

Wolfhound

Als kind ziet Wolfhound zijn clan uitgemoord worden door de Menseneter, een grote krijger die met behulp van magie gans het land in zijn macht wil krijgen. Zijn ouders worden afgeslacht waar Wolfhound bij staat, hijzelf wordt meegenomen om te werken in de mijnen.

 

World War Z (2013)

World War Z (2013)

Zombieflicks zijn alomtegenwoordig! 
 

Wound (2010)

Wound (2010)

Susan is een getormenteerde vrouw op wie het seksueel misbruik van haar vader in haar tienerjaren een verpletterende impact hebben gehad.